Jouw lichaam als kompas zien

Leestijd 6,46 min - 1696 woorden

Aanleiding van het schrijven van deze blog is acute heftige pijn in mijn linker lies, waardoor ik haast niet kan lopen. Een fysieke oorzaak is hiervoor niet aan te wijzen!

Ik lig op mijn bed verzonken in gedachten. De rode draad in mijn gedachten is: “Fuck, fuck, fuck, wat heb ik toch ontzettend veel pijn, dit komt totaal niet uit in mijn planning!”. Mijn gedachten zijn alleen maar negatief, totdat er een glimlach op mijn gezicht verschijnt .

En over die glimlach wil ik het met jullie hebben in deze blog…

Waarom loslaten zo moeilijk is..

Leestijd 5,50 min - 1467 woorden

In theorie lijkt loslaten helemaal niet zo moeilijk. Je laat gewoon iets los en klaar. Echter, in de praktijk blijkt dit een stuk lastiger te zijn. Hoe komt dat nou? Waardoor hebben mensen nou zoveel moeite met loslaten?

In deze blog ga ik je dit proberen uit te leggen. Ik ga jou uitleggen wat loslaten nu concreet betekent. Waardoor het komt dat we zoveel moeite hebben met loslaten. Ook ga ik je vertellen hoe je dan wel iets kunt gaan loslaten. En wat dit je uiteindelijk allemaal op kan leveren. 

Leer gelukkig zijn!

Leestijd 3,58 min - 987 woorden

Wist je dat er twee vormen zijn van gelukkig zijn. We hebben de vorm die veroorzaakt wordt door iets van buitenaf. En we hebben de vorm die veroorzaakt wordt door iets wat van binnenuit komt. In deze blog ga ik je hier meer over vertellen.

Ook ga ik je vertellen wat je kunt doen om jezelf écht gelukkig te voelen. Dus lees snel verder...

Ik daag je uit om van jezelf te houden!

Leestijd 5,39 min - 1416 woorden

Zelfliefde betekent:

  • Liefde voor jezelf voelen
  • Lief zijn voor jezelf
  • Jezelf goedkeuren
  • Jezelf goed genoeg vinden
  • Jezelf accepteren zoals je bent

Leven in plaats van overleven!

Leestijd 5,19 min - 1322 woorden

Verbinding met jezelf hebben betekent concreet dat je jouw aandacht op jezelf richt in plaats van op iets anders (buiten jou).

Door dit steeds vaker te doen ga je verbondenheid met jezelf voelen. En dit zorgt ervoor dat je beter aanvoelt wat goed voor je is en wat je nodig hebt.

Alle blogs bekijken