coach delft

Coach Delft

Als coach in Delft helpen wij je graag met bewustwording. Wil je jouw mooiste leven leiden, dan is het belangrijk dat je je bewust wordt van jouw leven. Het dagelijkse leven kan soms hectisch zijn, waardoor we als het ware op de automatische piloot door het leven gaan. Duurt dit te lang, dan kun je jezelf verliezen. Je hebt dan niet echt plezier meer in het leven, maar laat alles gewoon over je heen komen. Kies je voor de coach in Delft, dan krijg je te maken met een ervaringsdeskundige. Iemand die zich in dezelfde situatie heeft bevonden, en die het bewustwordingstraject zelf heeft afgelegd. Jezelf terugvinden, dat is waar we je bij helpen. Zo kun jij weer écht jezelf zijn, en plezier in het leven hebben.

coach delft

Waarom is bewustwording zo belangrijk?

Wellicht heb je het gevoel gekregen dat je geleefd wordt. Je gaat ‘s ochtends naar je werk, doet wat je wordt opgedragen, en komt vervolgens thuis om je "verplichtingen" te vervullen. Iedere dag lijkt hetzelfde, en je weet eigenlijk niet meer zo goed wat je écht wilt. Het voelt als één grote sleur. EN toch is het mogelijk om hier verandering in aan te brengen. En dit is alleen mogelijk via bewustwording. Wanneer je op de automatische piloot leeft, dan heb je vaak moeite om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Je bent alleen maar aan het rennen en vliegen, en wilt het liefst iedereen blij maken. Belangrijk is echter, dat je je bewust wordt van hoe, wat, en waarom je iets doet.

Gratis kennismaking

Waarom kiezen voor de coach uit Delft?

Wij weten heel goed hoe je je voelt en waarom je graag verandering wilt. De coach in Delft heeft zich namelijk in hetzelfde schuitje bevonden. In het soms hectische leven is het makkelijk om jezelf te verliezen. Het is niet erg als je even niet weet wat je moet doen, maar belangrijk is wel om de draad uiteindelijk weer op te pakken. De coach in Delft zet jou weer terug in je kracht, zodat je het allemaal weer zelf kunt gaan doen. Om dus niet langer alleen naar externe factoren te luisteren, maar ook vooral naar je eigen gevoel.

Een afspraak maken bij de coach in Delft

Wij zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen om bewuster te worden van je eigen gevoelens en om ieder moment actief mee te maken! Denk jij in ons de juiste partij gevonden te hebben? Neem dan contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Heb je nog vragen over de werkwijze van de coach in Delft of ben je op zoek naar een holistisch coach? Neem ook dan gerust contact op, zodat we je meer kunnen vertellen!

coach delft
coach delft

CONTACT

ZUIVER & PUUR
Praktijk voor bewustwording, groei en persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Pierre van Hauwelaan 152
2625 WL DELFT

Vincent van Noord
Tel: +31(0)6 178 479 24
E-mail: vincent@zuiverenpuurcoaching.nl

KvK: 76859010
btw: NL003141491B20

Algemene voorwaarden
Privacy reglement

VUL JE GEGEVENS IN INDIEN JE:
- Een vraag wil stellen
- Een verzoek wil sturen tot het maken van een gratis kennismakingsgesprek