holistisch coach

Holistisch coach

Merk je dat bepaalde zaken jou belemmeren om je leven te leiden zoals jij dat wilt? Heb je bijvoorbeeld last van angsten, of merk je dat je eigenlijk niet zo goed weet wat je wilt? Dan vind je bij ons een holistisch coach die je kan helpen. Een holistisch coach kijkt niet naar één specifieke klacht, maar kijkt naar jou als geheel. We houden je een spiegel voor, zodat je een beter beeld krijgt van wie je bent en hoe jij je gedraagt. Als bewustwordingscoach zorgen we ervoor dat je bewuster wordt van je eigen acties. Je leert om weer naar je eigen gevoel te luisteren. Besluit je om contact op te nemen met een holistisch coach, dan leer je dus jezelf terugvinden.

holistisch coach

Hoe kan een holistisch coach je helpen?

Een holistisch coach bespreekt samen met jou je valkuilen. Wellicht merk je dat bepaalde patronen zich steeds herhalen, maar heb je totaal geen idee waarom dat nu zo is. Of je betrapt jezelf steeds weer op bepaalde negatieve gedachtes, maar weet niet waar deze vandaan komen. Als holistisch coach kunnen we je helpen om tot jezelf te komen.

Veel mensen hebben een hectisch leven en krijgen bijvoorbeeld veel met stress te maken vanwege hun baan. Vooral mensen die perfectionistisch zijn aangelegd, kunnen zich hierdoor meer bezig gaan houden met externe factoren dan met hun eigen gevoel. Dit kan ervoor zorgen dat je op den duur jezelf verliest en eigenlijk alles op de automatische piloot doet. Je haalt dan ook minder plezier uit de mooie momenten. Belangrijk is dat je je echt bewust bent van die mooie momenten. Een holistisch coach helpt je daarbij.

Gratis kennismaking

Contact opnemen met een holistisch coach

Herken jij je in de problemen die we hier benoemd hebben? Dan gaan wij graag voor je aan de slag! Kies je voor ons, dan krijg je te maken met een holistisch coach die zich ooit in hetzelfde schuitje heeft bevonden, maar het bewustwordingsproces succesvol heeft doorlopen. We helpen je graag om je ook bewuster te worden van het innerlijke. Zo leer je om weer echt te genieten van het leven en kun je weer beslissingen maken die jou echt gelukkig maken.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! Heb je nog vragen over de werkwijze van een coach? Ook dan raden we je aan om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Als coach in Delft kun je bij mij dus terecht als je meer plezier uit je leven wilt halen. 

holistisch coach
holistisch coach
holistisch coach

CONTACT

ZUIVER & PUUR
Praktijk voor bewustwording, groei en persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Pierre van Hauwelaan 152
2625 WL DELFT

Vincent van Noord
Tel: +31(0)6 178 479 24
E-mail: vincent@zuiverenpuurcoaching.nl

KvK: 76859010
btw: NL003141491B20

Algemene voorwaarden
Privacy reglement

VUL JE GEGEVENS IN INDIEN JE:
- Een vraag wil stellen
- Een verzoek wil sturen tot het maken van een gratis kennismakingsgesprek