Jezelf terugvinden

Jezelf terugvinden

Ben je heel erg op de buitenwereld gericht, en luister je eigenlijk zelden naar je gevoel? Twijfel je soms wie je nu werkelijk bent? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, en dat je eigenlijk de controle over je leven bent verloren? Wij helpen je jezelf terug te vinden, en om je aandacht te verleggen van buiten naar binnen. Wij leren je naar jezelf te luisteren, zodat jij voortaan de juiste beslissingen voor jezelf kunt maken. Jezelf terugvinden is belangrijk, want als alles maar voor je ingevuld wordt, wordt je niet echt gelukkig. Je wordt pas écht gelukkig wanneer je jouw ware zelf weet terug te vinden, en naar je innerlijke gevoel luistert. Het is echter niet eenvoudig om dit helemaal alleen te doen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen!

Jezelf terugvinden

Waarom is jezelf terugvinden zo belangrijk?

We leven vaak behoorlijk gehaast. Soms lijkt het dan makkelijk om even op de ‘automatische piloot’ te leven. Je gaat naar je werk, doet je boodschappen, bereid het eten, en hebt vervolgens nog even tijd voor je partner en/of kinderen. Tijd voor hobby’s en vrienden lijkt er steeds minder te zijn. Op den duur kan dit je behoorlijk ongelukkig maken. Wat vind jij nu écht leuk om (zelf) te doen? Is je huidige baan ook wel écht je droombaan? Je weet het even niet meer zo goed. Je bent even vergeten wie je nu werkelijk bent. Dat is storend voor jezelf, maar ook voor anderen. Anderen merken bijvoorbeeld dat je soms moeilijk een besluit kunt nemen. Of je vindt alles prima, hebt niet echt meer een eigen mening, en kan maar moeilijk je eigen grens aangeven. Kortom, het is tijd geworden om jezelf terug te vinden, en om weer in jouw eigen kracht te komen. 

Gratis kennismaking

Wij helpen je jezelf terugvinden

Als het tijd wordt dat jij jezelf terugvindt, dan helpt de coach in Delft je hier graag bij. De coach helpt je om je meer bewust te worden van jouw leven, en om vooral naar je innerlijke gevoel te luisteren. Je leert weer om juiste keuzes voor jezelf te maken, waardoor je beter in je vel gaat zitten. Dat straal je ook uit naar buiten. Wil je echt jouw mooiste leven leiden, dan is het zeer belangrijk dat je écht jezelf kunt zijn. En daar kunnen wij je uitstekend bij helpen. Wij kunnen je ook helpen als je op zoek bent naar een holistisch coach

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen om jezelf terug te vinden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! We helpen je graag bij het ontdekken van jouw valkuilen en bij het terugvinden van jezelf.

Jezelf terugvinden
Jezelf terugvinden

CONTACT

ZUIVER & PUUR
Praktijk voor bewustwording, groei en persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Pierre van Hauwelaan 152
2625 WL DELFT

Vincent van Noord
Tel: +31(0)6 178 479 24
E-mail: vincent@zuiverenpuurcoaching.nl

KvK: 76859010
btw: NL003141491B20

Algemene voorwaarden
Privacy reglement

VUL JE GEGEVENS IN INDIEN JE:
- Een vraag wil stellen
- Een verzoek wil sturen tot het maken van een gratis kennismakingsgesprek