COACHING

"Investeer in jezelf. Gewoon omdat jij dit waard bent!

Laten we eerlijk zijn. Alle hulp in de vorm van coaching kost geld. En dit geld houden we liever in onze eigen zak.

Ik ken dat gevoel zelf maar al te goed!

In die heftige jaren, waarin ik het gevoel had alsof ik in een donkere tunnel leefde waar maar geen einde aan leek te komen, heb ik héél vaak hulp gezocht bij een coach. Want deze hulp zorgde er bij mij voor dat er voor even een lichtje aanging in mijn donkere tunnel. En dit lichtje zorgde ervoor dat ik voor even weer in beweging kon komen, en dat ik voor even weer zag waar ik naartoe wilde. En geloof me ... ik heb heel veel lichtjes nodig gehad :-(

En wanneer ik dan weer eens hulp nodig had, dan zocht ik vaak op prijs. Want ik had weinig geld te besteden (in mijn beleving), en dus moest het altijd zó goedkoop mogelijk zijn.

Later werd ik mij bewust dat deze beredenering duidelijk maakte hoe ik over mezelf dacht:
- Ik vond mijzelf het kennelijk niet waard om een goede coach te zoeken, want ik zocht voor mezelf een zo goedkoop mogelijke coach.
(Hiermee wil ik absoluut niet zeggen dat een goedkope coach geen goede coach is, maar dat mijn primaire reden geld was in plaats van kwaliteit).
- Uiteindelijk werd ik mij ervan bewust dat ik wel degelijk geld had om te investeren, maar dat ik dit geld liever niet investeerde in mezelf maar in de kroeg.  

Hieruit kunnen we concluderen dat ik mezelf niet heel veel waard vond!

Kortom, leer van mijn ervaringen, wees 100% eerlijk naar jezelf, en stel jezelf dan deze vraag:

WAT VIND IK MIJZELF WAARD? 

Het antwoord op deze vraag voel je direct in jezelf opkomen. Ga hier niet over nadenken, want dan krijg je te maken met al jouw piekergedachten, waardoor je gaat twijfelen. 

Het antwoord is simpel. 

OF je vindt jezelf het waard om geld in te investeren. OF je vindt jezelf dit (nog) niet waard, en je investeert je geld liever in andere zaken (zoals ik dit ook een tijd gedaan heb). 

Mocht je nog steeds twijfelen na deze informatie, stuur me dan een verzoek tot gratis kennismaking, zodat we hier samen even over kunnen sparren.

Standaard optie

Particulier: Coaching / Inspiratie / Sparring

  • Eerste afspraak bepaalt de klant zelf wat hij/zij voor de sessie wil betalen, hierna betaalt hij/zij € 60,- per 60 min.
  • Prijs per 60 min.
  • Intuïtief en holistisch.
  • Mogelijkheid tot digitale ondersteuning via bijvoorbeeld e-mail, vragen, opdrachten, etc. .

€ 60,-

Zakelijk: Coaching / Inspiratie / Sparring

  • Prijs per 60 min.
  • Intuïtief en holistisch.
  • Mogelijkheid tot digitale ondersteuning via bijvoorbeeld e-mail, vragen, opdrachten, etc..  

€ 95,-

Gratis kennismaking
Voorafgaand aan elke mogelijk nieuwe klant bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan van 30 minuten.

Het doel van dit gesprek is uiteraard even kort kennismaken, waarbij jij kort jouw verhaal kunt doen en jouw hulpvraag of wens kenbaar kunt maken.
Daarnaast is dit gesprek voor beiden bedoeld om aan te voelen of er een wederzijdse klik en vertrouwen is. Vertrouwen, en daarmee "veiligheid", is namelijk cruciaal voor een succesvol vervolg.  

Klant bepaalt zelf wat hij/zij betaalt
Om de drempel zo laag mogelijk te houden, en vanuit de visie om meer te geven dan te nemen, bied ik (tijdelijk) aan dat je als klant zelf bepaalt wat je betaald na de eerste afspraak. Tegelijkertijd leer je voor jezelf keuzes te maken, want je mag vanuit jezelf bepalen wat jij voor ons eerste gesprek wil betalen (wat jij dit waard vond), zonder hierbij rekening te houden met mij en/of mijn gevoelens.
(Voor post Instagram "Zelf bepalen wat je betaald voor je eerste afspraak" klik hier).

Op maat gemaakt plan
Standaard bied ik de optie aan voor coaching per uur. Dit kan wat korter of langer zijn afhankelijk van jouw behoefte en wat er op dat moment nodig is. En dit kan gaan om coaching, over het opdoen van inspiratie en/of om alleen even te sparren met elkaar.

Echter, ik bied jou ook de mogelijkheid aan om een op maat gemaakt plan van aanpak te maken.

Reden hiervoor is dat mijn coaching draait om JOU, en om wat jij op dat moment nodig hebt en prettig vindt. En dit is voor iedereen verschillend. Vandaar ook dat ik jou deze mogelijkheid aanbied. 

Mocht je hier interesse in hebben, stuur me dan aub een verzoek tot gratis kennismaking (zie button voor link). In dit gesprek kunnen we dan vervolgens jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. 

Intuïtief en holistisch
Eén van mijn kwaliteiten is dat ik hoogsensitief en hooggevoelig ben. Hierdoor kan ik de ander nog beter aanvoelen en begrijpen, waardoor de ander zich ook sneller gezien en gehoord voelt. Ik laat mij daarom in mijn sessies ook volledig leiden door mijn intuïtie/gevoel.

Daarnaast bekijk ik alles vanuit het geheel. Alles is één en is met elkaar verbonden. Dus lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, net als mentaal, emotioneel en fysiek met elkaar verbonden zijn. En in dit geheel probeer ik balans te brengen, zodat alles weer kan stromen en flowen, waardoor jij in jouw eigen kracht komt te staan!

Klankbord
Je kunt mij het beste zien als een klankbord. Ik zeg jou niet wat je moet doen. Ik ga jou ook niet de oplossing(en) geven. En ik kan het ook niet voor je doen of het voor je helen. Dit mag jij echt allemaal zelf doen. Alleen moet je dan wel weten HOE jij dit allemaal zelf kunt doen. En hier ligt mijn taak (en ook mijn kwaliteit)!

Wat ik doe is dat ik jou help bij het vergroten van jouw bewustzijn daar waar dit nodig is. En bewustwording is nodig om veranderingen in jouw leven aan te kunnen brengen.

Daarbij help ik jou aan inzichten. Dit doe ik door jou op een andere manier naar jouw leven, jouw problemen en de desbetreffende situatie(s) te laten kijken.
Maar ook door jou te spiegelen, en door vragen te stellen waarvoor je de antwoorden in jezelf mag gaan zoeken. 

Ook help ik jou om de verbinding met jezelf te herstellen. Door dit te doen kom je niet alleen weer terug in je eigen kracht, maar kom je ook (meer) in je gevoel. En jouw gevoel wijst jou de weg naar alles wat goed is voor jou. 

Tot slot hoop ik jou te kunnen stimuleren en inspireren met al mijn levenservaringen. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen op deze website heb ik al heel veel mogen meemaken in mijn leven. Als ervaringsdeskundige hoop ik jou te kunnen stimuleren en inspireren met al mijn opgedane informatie en inzichten, waarmee jij jouw voordeel kunt doen.

EN DOOR DIT ALLES KUN JIJ HET NU ALLEMAAL ZELF (WEER) GAAN DOEN, EN KUN JIJ WEER IN BEWEGING KOMEN!

En dit is ook het doel van mijn coaching.
Om jou te laten zien, en te leren, HOÉ jij het allemaal zelf kunt doen. Zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van anderen.