coach delft

Over mij

Mijn naam is Vincent van Noord, geboren op 26 mei 1977 te Rotterdam. Vanaf mijn 30e levensjaar ben ik bezig met mijn proces van bewustwording, groei en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In deze periode heb ik heel veel uitdagingen en beproevingen gekend op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. 

Uiteindelijk heb ik mijn pijnen en angsten onder ogen durven zien, en heb ik deze (zoveel mogelijk) geheeld. 

Ook ben ik mij van heel veel dingen bewust geworden, en heb ik hierover informatie en inzichten opgedaan, waardoor ik veranderingen heb kunnen aanbrengen in mijn leven. Veranderingen waardoor ik nu een mooier en gelukkiger leven leef met liefde voor mezelf. En dit gun ik jou ook!

De reden dat ik goed ben in wat ik doe, is omdat ik een diepgeworteld zielsverlangen heb om jou te inspireren en (verder) te helpen. Dit doe ik zuiver en puur vanuit oprechte liefde.
Mensen voelen zich veilig bij mij. Dit komt omdat ik naast de ander sta, ik open en eerlijk communiceer in "Jip & Janneke taal", mijn informatie concreet en praktisch is, en ik mezelf daarnaast kwetsbaar opstel. Hierdoor voelen mensen zich vertrouwd, en op hun gemak, bij mij. En dit voelt als veilig. 

EN daarnaast (her)ken ik jou. Ik weet wat je voelt en wat je doormaakt. Ik weet wat pijn bij je doet en waar je bang voor bent. Ik weet ook waar je naar verlangt en waar je behoefte aan hebt. En dit weet ik allemaal, omdat ik hetzelfde heb gevoeld en heb doorgemaakt. Niet in dezelfde situaties, maar wel dezelfde pijnen, angsten, verlangens en behoeften. En juist daarom ben ik goed in wat ik doe. EN juist daarom kan ik je helpen. Tenminste, als jij natuurlijk geholpen wil worden ... ?